Lattiat

Euroopan suurimman massiivipuulattia valmistajan tanskalaisen Junckers Industrier A/S valmistamat massiivipuulattiat soveltuvat kovaa kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin ja tietenkin myös oman kodin lattiaksi. Valikoimasta löytyvät myös laaja valikoima erilaisia urheilulattiajärjestelmiä.

Julkisivut

Swisspearl kuitusementtilevyt - Sveitsiläiselle Swisspearl julkisivulevyille taataan huoltovapaa käyttöikä vähintään 40 vuodeksi. Swisspearl (Eternit Ch) on Euroopan johtava kuitusementtilevyjen valmistaja.

Ruukut

Kaikki ruukut valmistetaan käsityönä Sveitsissä, ruukut ovat maineikkaiden suunnittelijoiden ja muotoilijoiden suunnittelemia, valikoimasta löytyvät ruukut parvekelaatikoista aina yli 1000 litran kasvialtaisiin.

Tarvikkeet

Soudal tiiviste-, liima- ja saumausaineet - Belgialainen Soudal on euroopan johtava tiiviste-, liima- ja saumausaineiden valmistaja.

Arliko Tuonti Oy on merkki kestävyydestä, kauneudesta ja ympäristöystävällisyydestä

Toimintamme johtoajatuksena on tarjota asiakkaillemme laadukkaita, kestäviä ja esteettisesti kauniita tuotteita. Ympäristöystävällisyys, jo tuotannosta lähtien, kestävä kehitys ja elinkaariajattelu ovat toimintamme perusta. Haluamme tuoda esille tosiasian, että elinkaariajattelun mukaisesti, testattu, ympäristöystävällinen, kestävä ja laadukas tuote on kiistatta paras ja edullisin vaihtoehto pitkällä aikavälillä tarkasteltuna. Kestävät ja laadukkaat materiaalit myös ovat tärkeä asia sekä viihtyvyyden ja sisäilman laadun kannalta. Puhtaat ja kestävät materiaalit eivät kerää likaa, hapristu, murru eivätkä homehdu ankarissakaan ilmasto-olosuhteissa.

- Arliko Tuonti Oy, palveluksessanne.