Lattiat

Euroopan suurimman massiivipuulattiavalmistajan tanskalaisen Junckers Industrier A/S:n valmistamat massiivipuulattiat soveltuvat kovaa kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin ja tietenkin myös oman kodin lattiaksi. Junckersin valikoimasta löytyy myös laaja valikoima erilaisia urheilulattiajärjestelmiä.

Ruukut

Kaikki ruukut valmistetaan käsityönä Sveitsissä, ruukut ovat maineikkaiden suunnittelijoiden ja muotoilijoiden suunnittelemia, valikoimasta löytyvät ruukut parvekelaatikoista aina yli 1000 litran kasvialtaisiin.

Junckers tarvikkeet

Junckers lattioiden huolto ja -hoito tarvikkeet.

Ekologiset, laadukkaat, kauniit, kestävät ja helppohoitoiset materiaalit

Toiminta-ajatuksemme on, että ekologiset, laadukkaat, kauniit, kestävät ja helppohoitoiset materiaalit ovat kestävän kehityksen perustana. Huolella valitut materiaalit luovat kaikissa tiloissa miellyttävät olosuhteet asukkaille, työntekijöille ja asiakkaille ja tuovat lisäarvoa. Pitkällä aikavälillä huolella valittu laadukas ja kestävä materiaali on aina edullisin vaihtoehto. Julkisiin rakennuksiin ja omaan kotiin kannattaa satsata. Hyvin valitut kestävät materiaalit on helppo pitää puhtaana ja kunnostaa tarvittaessa. Laadukkaat materiaalit kestävät halki elämän ja tulevat varmasti pitkällä aikavälillä kaikkein edullisimmiksi vaihtoehdoiksi.

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.