Tuoteryhmät Lattiat

Junckers massiivipuulattiat

Elämän kestävät lattiat kotiin ja julkisiin tiloihin

Junckers massiivipuu-urheilulattiat

Enemmän kuin pelkkä lattia: täydelliset urheilulattiajärjestelmät.

Junckers massiivipuulattia, kaunis, kestävä ja ekologinen

Junckers Industrier A/S:n  valmistamat massiivipuulattiat ovat lattioiden aatelia. Junckers massiivipuulattiat valmistetaan vankkoja puusepänperinteitä kunnioittaen yli 70 vuoden kokemuksella. Aito massiivipuulattia on korkealaatuinen, kestävä ja ekologinen vaihtoehto.  Junckersin massiivipuulattiat toimitetaan valmiina lattiana ja valmiiksi pintakäsiteltynä, lakattuna, öljyttynä tai mattalakattuna. Valikoimasta löytyy myös paljon läpivärjättyjä, pinnaltaan pigmentoituja ja harjattuja malleja. Aito massiivipuulattia kestää elämän ja kolhut. Puu ei mene pilalle,  massiivipuulattian voi hioa kymmeniä kertoja ja pintakäsitellä mieleisekseen uudelleen. Aito massiivipuulattia ei kerää pölyä, likaa tai haitallisia mikrobeja. Aito massiivipuulattia on helppo pitää puhtaana ja lisäksi se on allergiavapaa materiaali. Siivoukseen ja puhdistukseen riittää imurointi tai kuivamoppaus ja nihkeämoppaus miedoilla pesuliuoksilla.

Puu - ihana materiaali

Puu on loistava sisustusmateriaali ja lattiamateriaalina lyömätön. Aito massiivipuulattia tuntuu ihanalta jalan alla, se on lämmin ja luonnollinen. Puu tasaa luonnostaan ilman kosteutta ja tekee sisäilmasta miellyttävän ja terveellisen. Puu on luonnostaan hyvä myös akustiikaltaan. Junckersin massiivipuulattiat soveltuvat asennettavaksi myös lattialämmityksen kanssa. Puu ei aiheuta staattista sähköä, joten aito massiivipuulattia soveltuu tiloihin, joissa käytetään herkkää elektroniikkaa. Aito Junckers massiivipuulattia soveltuu myös sähköallergikoille.   Olkoon kyseessä sitten vaativa urheiluhallin joustolattia, julkisen tilan tiukat sisustukselliset vaatimukset täyttävä lattia tai se tärkein, oman kotisi lattia, meiltä saat täydellisen asennusneuvonnan sekä valmistajan tarkat tekniset tiedot jokaisesta tuotteesta. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri Sen Oikean Lattian. 

Junckers massiivipuulattia - happitehtaasta hiilidioksidivarastoksi

Puu vapauttaa happea ilmaan elämänsä ajan. Se ei ainoastaan ole happitehdas, se on myös hiilidioksidisyöppö. Kasvaessaan puu sitoo itseensä hiilidioksidia. Junckersin massiivipuulattioiden raaka-aine tulee Euroopasta, hyvin hoidetuista viljellyistä metsistä. Puulajeina käytetään  Pyökkiä, Saarnea Tammea ja Vaahteraa. Kun puu kaadetaan lattian valmistusta varten, tilalle istutetaan useita uusia taimia. Viljellyt metsät ovat tärkeä hiilinielu ja hapen tuottaja. Junckers Industrier A/S:n tehdas Køgessä Tanskassa tuottaa itse asiassa enemmän energiaa, kun mitä puulattian valmistukseen kuluu. Junckers palauttaa ylimääräisen sähkön paikalliseen jakeluverkkoon.  Energiahyöty saadaan, kun puulattian valmistuksessa käytettävän puun ylimääräinen aines, sahajauho, kuori ja lastut, muutetaan energiaksi polttamalla.  Palaessaan puu tuottaa lämpöenergiaa, josta saadaan sähköä. Puu vapauttaa siihen sitoutuneen hiilidioksidin takaisin ilmaan, josta se sitoutuu takaisin luonnon omiin happitehtaisiin, luontoon.

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.