Tuoteryhmät Ruukut

Swiss e Form design-kuitusementtikukkaruukut

Swiss e form ruukut valmistetaan ympäristöystävällisestä kuitusementistä. Kuitusementin ainesosina toimivat portlandsementti, kalkkikivi, kuituaineet ja vesi. Kuitusementti on 100 % kierrätettävä materiaali (EU-normi 170010). Kuitusementti on ympäristöystävällinen materiali, kuitusementin valmistukseen käytettävä energiamäärä on erittäin pieni, verrattuna moniin muihin ruukkumateriaaleihin.

Myös kasvit rakastavat swiss e form ruukkuja

Kuitusementtiruukut ovat erinomainen kasvualusta  kaikenlaisille kasveille. Kuitusementtiruukku hengittää ja tasaa kosteutta eikä tukehduta juuria. Swiss e form kuitusementtiruukut ovat läpivärjättyjä joten ruukkuihin ei muodostu halkeilevia pintakerroksia  vaan ne kestävät kauniina vuodesta toiseen. Ruukut ovat pakkasenkestäviä, joten ne voidaan jättää paikoilleen ulos talven ajaksi. Valmistaja antaa ruukuille 3 vuoden pakkastakuun.

Käyttökohteet

Swiss e form ruukut soveltuvat erinomaisesti  julkisille paikoille. Suurilla ruukuilla ja näyttävillä istutuksilla tuodaan lisäviihtyisyyttä esim. hotellien ja  virastojen pihoille ja auloihin sekä  kauppakeskuksiin. Kauniit istutuskokonaisuudet ja tyylikkäät swiss e form ruukut toimivat myös hyvin tilan jakajina ja kulkua ohjaavina elementteinä piha-alueilla. Swiss e form ruukut soveltuvat myös mainiosti kotipihoille, terasseille ja parvekkeille ja taloyhtiöiden yhteisille piha-alueille.

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.