Arliko Tuonti Oy

Arliko Tuonti Oy onrakennus- ja sisustusmateriaalien maahantuonti- ja agentuuriyritys. Maahantuomme Suomeen rakentamisen ja sisustamisen huipputuotteita. Teemme yhteistyötä Eurooppalaisten valmistajien kanssa. Seuraamme aktiivisesti rakennusalan kehitystä ja tarjoamme asiakkaillemme aina viimeisimmät uutuustuotteet maailmalta ja aina täyden palvelun.

Toiminta-ajatuksemme

Toiminta-ajatuksemme on, että korkealaatuiset, ekologiset, kauniit ja kestävät sekä helppohoitoiset materiaalit ovat kestävän kehityksen perustana. Huolella valitut materiaalit luovat kaikissa tiloissa miellyttävät olosuhteet asukkaille, työntekijöille ja asiakkaille ja tuovat lisäarvoa. Pitkällä aikavälillä huolella valittu laadukas ja kestävä materiaali on aina edullisin vaihtoehto.

Julkisiin rakennuksiin ja omaan kotiin kannattaa satsata.

Hyvin valitut kestävät materiaalit on helppo pitää puhtaana ja kunnostaa tarvittaessa. Laadukkaat materiaalit kestävät halki elämän ja tulevat varmasti pitkällä aikavälillä kaikkein edullisimmiksi vaihtoehdoiksi.

Junckers massiivipuu lattiavalikoimat

Kaikki Junckersin massiivipuulattiat valmistetaan Tanskassa, Køgessä, vankkoja puusepänperinteitä kunnioittaen. Laajasta valikoimasta löytyvät perinteiset lakatut, öljytyt ja mattalakatut vaihtoehdot, modernit pigmentoidut mallit sekä tekstuuripintaiset massiivipuulattiat. Valitse kaikista vaihtoehdoista se mieleisin. Sinun ei tarvitse kantaa lattiasta huolta: Puu ei mene pilalle, se kestää elämän ja kolhut. Aidon puulattian voi hioa ja pintakäsitellä mieleisekseen monta kertaa. Aito massiivipuulattia ei kerää pölyä, likaa tai haitallisia mikrobeja. Puu on helppo pitää puhtaana. Olkoon kyseessä sitten vaativa urheiluhallin joustolattia, julkisen tilan tiukat sisustukselliset vaatimukset täyttävä lattia tai se tärkein, oman kotisi lattia, meiltä saat täydellisen asennusneuvonnan sekä valmistajan tarkat tekniset tiedot jokaisesta tuotteesta. Valitse valikomastamme oma suosikkilattiasi ja kuviosi.

- Pitkä kokemuksemme auttaa sinua löytämään sen oikean lattian.

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.